2,4 Km de gratacels!!!

21.10.08

Si fa un temps parlàvem de la nova Dubai... Si no fa gaire parlàvem de l'arquitectura dinàmica de Fisher... Ara ens toca parlar de la primera de les grans ciutats edifici que es farà realitat.

Fins ara se'n ha parlat molt de fer ciutats edifici però cap projecte ha saltat a la realitat. Després de trencar uns quants cops el sostre de l'edifici més alt del món (bé, quan vagin acabant els projectes confirmats), arriba el projecte més ambiciós de Dubai. Si encara no estava consolidada com a ciutat del petrodòlar segur que després d'aquest anunci a ningú li quedarà cap dubte de quina és/serà la ciutat més luxosa del món.

Crisi?? qui ha parlat de crisi??!

L'edifici farà 2,4Km d'alçada (doblant sobradament en alçada l'edifici més alt del món) i també comptarà amb la seva pròpia font d'energia. "Les" per a ser exactes ja que aconseguirà produir energia solar, eòlica, etc..

Per aquest projecte no es parla d'ascensors sinó de trens verticals!!

Cada dia la pregunta és més clara, hi ha tants multimilionaris al món per a omplir Dubai??

2 comentaris:

No sé per què però tinc dubtes de que això arribi a bon port.
Ja ho veurem, però Dubai es massa cara com per fer una ciutat (aprox.3 torres de 600 plantas) encara que part sigui de negoci o hotel.
Una company s'ha anat a viure allà i el lloguer d'una HABITACIÓ li costa 800€. Imaginat un pis aquí. I més quan el ciutadà de peu viu per menys de 200€ mensuals. Viuran els empresaris de Dubai tot l'any?

Juanjogilo ha dit...
dimarts, d’octubre 21, 2008  

i la següent pregunta és, tant es volen aïllar que viurien en un edifici ciutat? si es fa això aviat hi haurà nens que no vegin mai la llum del sol com qui diu...serà com una mena de nau espacial del Wall-e però a la terra...arghhhhh!

Anònim ha dit...
dijous, d’octubre 23, 2008  

Publica un comentari a l'entrada