Toribash arrenca caps!

4.7.08

Esteu cansats dels típics jocs de lluita? Sou tant bons que les dues dimensions us limiten les possibilitats? No creieu en les falses 3D dels nous jocs de lluita? Voleu provar una nova experiència?

Doncs aquí teniu l'última moda en jocs de lluita. Joc de lluita, joc online i joc per torns tot en un.

A Torisbash serem els encarregats de moure per torns uns ninotets endimoniats capaços de fer tot allò que Bruce Lee sempre hauria somniat. Moviments ràpids, respostes eficaces, intents de fugida. El joc funciona per torns però en cap moment perd l'interès ja que els dos jugadors movent a l'hora i en veure l'atac del contrincant tenim l'oportunitat de contrarestar.

El funcionament és un pel complicat a l'inici però de seguida agafes pràctica a contraure i estirar els músculs. Sigueu ràpids perquè pocs cops tindreu una segona oportunitat. Però no perdeu l'esperança perquè si sabeu jugar les vostres cartes podeu guanyar una partida encara que el vostre rival us hagi arrencat alguna part del cos.

Tres instruccions ràpides que us caldran saber. Feu servir la lletra C per contraure o estirar tot el cos de cop i doneu força als músculs amb les lletres Z i X. En aquest cas, val la pena mirar el tutorial. Un cop aconseguiu moure el vostre nino amb una mica de gràcia estareu preparats per passar a l'acció. Trieu multiplayer i... SORT!!



P.D. Per cert, per jugar us heu de descarregar un petit programet que està disponible en Linux, Mac i Windows.

Deliris de Goshi de divendres, de juliol 04, 2008  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada