Air Piano, per sonar com al cel!

8.7.08

Música? tecnologia? Molts cops sembla que els músics estiguin discutits amb les noves tecnologies. A vegades costa acceptar que s'evolucionin alguns instruments.. Però us imagineu poder tocar un teclat en l'aire? I us imagineu si, a més, teniu tres octaves senceres? Això seria relativament fàcil? Home.. no si les octaves les aconsegueixes aixecant la mà sobre el sensor, no creus?

Qui trobi la combinació de notes impossible que aixequi la mà!


2 comentaris:

alguns cops sembla que els músics estiguin discutits, però d'altres sembla que no puguin fer música sense tecnologia...l'altre dia escoltant el Rock in rio pensava, deu meu, com retoquen els discos digitalment, si no ho fessin la mitat dels músics diriem que són pitjor que els de OT!!!!!!

Anònim ha dit...
dimecres, de juliol 09, 2008  

Ostres! també hi ha grups i grups. Hi ha gent que tenen un directe impressionant i gent que no hi ha manera. Realment, gràcies a la pirateria (ui! el que acabo de dir!), ara es veu qui és bo FENT MÚSICA.

El mateix per a OT! l'altre dia no sé qui era.. un Carlos Baute o alguna cosa així. Allà TOTHOM canta en directe (res de playback) i es nota qui en sap. Aquest personatge es va limitar a fotre la música a tota pastilla, cantar cridant i fer cantar al public per escurçar la seva actuació. El mateix per la Riana d'ahir...

La música, en directe, si us plau!

Goshi ha dit...
dimecres, de juliol 09, 2008  

Publica un comentari a l'entrada