Buscamines, la nova pel·lícula

14.8.07

Aprofitaré que he trobat un vídeo GENIAL per explicar-vos el funcionament del famós "buscamines". Sí, ara tots direu que sabeu com va, però més de dues persones m'han sorprés al explicar-me que no sabien com funcionava, que sempre els mataven molt ràpid i que el joc era molt avorrit i sense sentit.

Els que sabeu com va, podeu baixar directament al vídeo, la resta quedeu-vos perquè és molt senzill. El buscamines consisteix en un "taulell" amb gran quantitat de quadres. Sota de cada cuadre podem trobar bombes, espai en blanc o un número. Normalment buscarem el primer espai en blanc per començar a jugar. Això ens obre un espai sense bombes envoltat de números.

Anem a la part important, els números indiquen quantes bombes "toquen" (tant de costat com en diagonal, sense saltar quadrats) a aquella casella. És a dir, si trobem un número 1
a una cantonada de l'espai que se'ns ha obert, sabrem que la casella que encara no hem descobert conté una bomba. Això implicarà que qualsevol altre casella que la volti no podrà tenir bomba i per tant podrem destapar totes les caselles restants. Així amb tots els números.

Com a pista (evident, clar) l'1 i el 8 són números molt útils (tot i que no recordo haver vist mai cap 8). Què farem quan sapiguem on hi ha una bomba? doncs col·locar-li una bandereta vermella per seguir amb el nostre camp de mines particular.

Deliris de Goshi de dimarts, d’agost 14, 2007  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada