Busca les diferències

13.7.07


Quina diferència veieu entre la foto de l'esquerra i la de la dreta?

Avui veig bocabadat a les notícies com una notícia esportiva surt de la crònica d'esport per endinsar-se en la social. I tot plegat, per què?

Han començat els Eurogames. Sí, jo he fet la mateixa cara de "mira! que bé! un altre event esportiu", oi? Però el dubte seguia sent el mateix: "què pinta aquesta notícia a l'espai social de les notícies?".

Els Eurogames, que l'any que ve tindran la seva seu a Barcelona, i són "el campionat d’Europa per a esportistes gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals, amics i amigues,". I podria seguir amb tot allò que diuen que és però no sé on em pot dur.

Simplement, NO HO ENTENC. Em declaro heterosexual i ho dic obertament, ara.. algú s'ha escandalitzat? No. Per què ho hauriem de fer? Així mateix, no entenc per què els homosexuals han de desclarar la seva homosexualitat fent-ne quelcom especial (o potser és la societat qui ho fa?). Sigui com sigui, també em declaro anti-extrems (sempre ho he fet). I no deixo de preguntar-me el sentit de frases com: "Creiem i defensem els drets fonamentals de totes les persones sense cap tipus de distinció ni exclusió. En especial, treballem per la plena equiparació dels drets de les persones homosexuals i transsexuals i en contra de qualsevol tipus de discriminació social."

Pot ser la "European Gay and Lesbian Sport Federation (EGLSF)" creu que l'esport actual discrimina als gays, lesbianes i bisexuals? Jo no, sincerament. Llavors, quin és el sentit d'aquests jocs?

Potser parlo per ple desconeixement o per incomprensió. Els Eurogames es declaren també oberts a tothom (encara que no siguis gay o lesbiana). Però no deixo de trobar que, aquests sí, són uns jocs exclusius i sense gaire sentit. Declaro també que no sóc homòfob i precisament per això mateix mai promouré cap acte del tipus "Dia de l'orgull heterosexual". Creieu que avui en dia encara calen aquests tipus de reivindicacions?? Sincerament, jo no.

Si volem igualtat hem de començar per sentir-nos iguals als altres.


P.D. La fotografia de l'esquerra pertany als Eurogames, la de la dreta és de qualsevol altre competició de natació.

1 comentaris:

penso igual que tú, això aqui ara no cal, si estiguéssim a polònia pensaria diferent però justament el fet de ser homosexual o bisexual o heterosexual o el que es vulgui actualment ja no és motiu de diferència i crec que són alguns gays justament els que la generen fent coses d'aquestes. Crec que el dia de l'orgull gay s'ha de celebrar per tot el que van passar, però ara crear noves festivitats és estúpid.

Anònim ha dit...
dilluns, de juliol 16, 2007  

Publica un comentari a l'entrada