Tintín contra Ramoncín

6.6.07

Tothom sap que Tintín és un jove reporter belga. Tot i així, ningú sap quina edat té, per a quin diari treballa, ningú ha llegit mai un article seu o té idea de com collons es guanya la vida. Tothom sap que Ramoncín és un ja no tant jove músic espanyol. Tot i així…

- Camarada Bakunin -Nota: Robat literalment d'Halón Disparado, espero que no li molesti al Camarada, simplement ho he trobat GENIAL!

Deliris de Goshi de dimecres, de juny 06, 2007  

5 comentaris:

ui doncs jo si se per kin diari treballa: pel petit ventigieme, va començar a treballar pel setmanal pels nens petits XD i d'edat...doncs en els comics posa que Tintin és quasi un nen, jo li'n poso uns 18 i a les picaros com que ja ha crescut i es posa pantalons llargs...deu tenir 26-28 XDDD t'ho diu una noia que va fer periodisme gràcies al Tintín!XDDD

Lu ha dit...
dimecres, de juny 06, 2007  

Doncs jo vaig començar a fer Història perquè volia viatjar tant com ell... coses de nens u.u

anouke ha dit...
dijous, de juny 07, 2007  

Eps parella! veig que esteu informats d'en Tintín. Jo el vaig palpar poc perquè vaig passar la meva infància en una escola csatellanoparlant. Per tant els que miravem els contes del Tintín se'ns mirava com a persones rares. Tot i així jo sempre he estat una persona rara xD.

Goshi ha dit...
dijous, de juny 07, 2007  

Ostres Goshi, doncs jo al revés. Anava a una escola catalanoparlant i em llegia els còmics del Tintín en castellà per practicar una mica xD (Les pelis les tinc totes en català). I per cert, visca les persones rares!

picarol de tardor ha dit...
dissabte, de juny 09, 2007  

Visca!

Goshi ha dit...
dissabte, de juny 09, 2007  

Publica un comentari a l'entrada