On era en Goshi?

5.6.07


Tot i el poc èxit del primer concurs "on era en Goshi", avui aprofito una fotografia del cap de setmana per provar-ho de nou.

Després de fer un camí inimaginable gràcies a la senyoreta Marta, vam arribar per fi a un poblet molt maco i entranyable de la "Catalunya profunda". Aquest cap de setmana només vam passar per llocs com Terrassa, Esparreguera, Igualada, Masquefa, Valls i el poblet fantasma de la fotografia.

Aposteu per algun lloc?

NOTA: La fotografia és de la Carol, merci!

6 comentaris:

no calia, tontu...:$

Però sí es meva, i per això està tan desenfocada!! ^^

Una llàstima que jo no pogui participar i emportar-se algun gallifante, pq jo sé d'on és aquesta placa d'ajuntament (PISTA 1) que es pot veure en una plaça molt estreta (PISTA 2)... Però no donaré més pistes!! Que serà molt fàcil!!

Merci, Goshi, pel reconeixement, però de debó, tota teva la foto...

Carol ha dit...
dimarts, de juny 05, 2007  

Està aprop de Montserrat suposo...

Carlos Luna ha dit...
dimecres, de juny 06, 2007  

Fred fred! jo que pensava que només ho encertaries tu.. :O [PISTA]

Goshi ha dit...
dimecres, de juny 06, 2007  

mm jo no sé on està però flipa amb l'època 1628!

Anònim ha dit...
dimecres, de juny 06, 2007  

Doncs per això que acabes de dir o et refereixes a Berga o et refereixes a un poble que estigui aprop de Rubí o Terrassa... com que al post dius que es un "poblet fantasma" dedueixo que no és Berga i que és més aviat petit...

La qual cosa em deixa en blanc, la veritat.

Carlos Luna ha dit...
dimecres, de juny 06, 2007  

Jejejeje va, com que veig que aquest cop us ho heu currat, us donaré la resposta.

El poblet en qüestió, es va omplir per moments la tarda de diumenge, i es tracta ni més ni menys que de La Selva del Camp. Es tracta d'un d'aquells poblets que no saps mai ben bé on situar-lo al mapa. Quan hi arribes, després de MIL voltes amb el GPS te'n adones que es un poblet petit (quasi no el troba el TOMTOM) però molt acollidor. L'escut és molt maco, gràcies Carol!

I encara que molts no ho entengueu, qui més a prop ha estat d'encertar-ho ha estat en Papà Oso, no només per participar (que ja és molt) sinó perquè aquest diumenge Berga i la Selva del Camp van tenir força coses a veure. xD

Goshi ha dit...
dijous, de juny 07, 2007  

Publica un comentari a l'entrada