Mal despertar?

15.10.08

Avui he fet tard a la feina. Sí, són aquelles coses que passen. Bé, de fet tinc un horari flexible amb el que no hi ha cap mena de problema. Però a més tot al meu voltant avui fa referència a la manera de despertar...

Obro el Facebook i veig que la meitat dels meus amics s'han unit a Dormir 5 minuts més. El meu company de feina encara ha arribat una hora més tard. De camí ha sonat "I don't like monday". El presentador del programa de ràdio que escolto ha rectificat un comentari en el que deia que eren les 6:30 quan havia de dir les 7:30 i per postres, voltant per la web vaig i trobo l'ALARMd.

Doncs bé, l'ALARMd no és del tot un mal invent. Es tracta d'una alarma/despertador/radio-despertador que pots programar al teu gust. Pots triar dia, hora i so (fins i tot hi ha alguna emissora de ràdio online).

Sí sí!! sé que hi haurà el típic comentari de "i he de deixar l'ordinador connectat per tenir un despertador?". Doncs sí, què hi farem. No tot pot ser perfecte! Deixem l'ordinador tota la nit descarregant pelis amb la mula que no podrem veure mai (perquè no tenim temps lliure) i en canvi ara ens farà mandra deixar-lo engegat per una cosa molt més útil com és que algú ens desperti desde la distància??!!

Sincerament, jo no el faré servir... Seguiré optant per girar-me 5 minuts més... Seguiré corrent si em torno a dormir... i sortint tard de la feina per compensar... però, i tu?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada