"Una polla xica, pica, pellarica, camatorta i becarica"

28.10.07

Casualment, tornant de la feina cap a casa, l'altre dia vaig posar Catalunya Informació just a pocs minuts (en dura més de deu) que comencés el discurs obertura de la Fira de Frankfurt protagonitzat pel Quim Monzó.

És el primer cop que penjo un discurs en el meu blog però em moria de ganes per fer-ho. Un "discurs-conte" senzillament genial on diu tot el que vol dir fent veure que no diu res.


6 comentaris:

Un fotimer de gent es va dedicar a elogiar aquest discurs, de manera que el vaig acabar buscant i escoltant-lo sencer. Després d'haver-lo sentit comparteixo l'opinió generalitzada.

Com a petit apunt deixa'm dir-te que això d'aquest embarbussament és curiós perquè jo me'l sabia així: "Una polla xica, tica, mica, camacurta i ballarica" etc., i com pots veure només coincideixen les tres primeres paraules xD

Núria ha dit...
diumenge, d’octubre 28, 2007  

BRU-TAL :-)

Carlos Luna ha dit...
diumenge, d’octubre 28, 2007  

És un crack. Genial! Gràcies per haver-lo penjat!

Al programa de la Mònica Terribas, deia això, que l'havien convidat a fer el discurs inaugural, etc. I va dir alguna cosa així com "quina sort que el president ja no és en Pujol; imagina't que anem en representació del país un president ple de tics i convulsions facials i un escriptor ple de tics i convulsions facials: els alemanys pensaran que Catalunya és un país de tics i convulsions facials".

Kosmonaut ha dit...
dilluns, d’octubre 29, 2007  

Picarol: Cert, jo sempre ho havia sentit com tu cites. Aquí vaig pecar de conformista i vaig tirar de google per trobar l'embarbussament i va sortir per unanimitat el que vaig penjar. Ara, el vaig penjar sense gaire convenciment.

Naan: Molt bo el comentari!! Jejejeje quin panorama s'hauria plantejat. De fet el meu germà no pot veure al Monzó per la tele perquè el posa dels nervis.

Carlos Luna: Simple, concís, adient.. BRU-TAL ;D

Goshi ha dit...
dilluns, d’octubre 29, 2007  

Definitivament l'embarbussament a Rubí és com diu Picarol.

A mí també em posa dels nervis a la tele.

Carlos Luna ha dit...
dilluns, d’octubre 29, 2007  

Te'l copio!! M'encanta!

Carol ha dit...
dilluns, d’octubre 29, 2007  

Publica un comentari a l'entrada