Quant fan 1 + 1?

7.9.07

De tots és conegut que hi ha cançons que "ens recorden molt a d'altres", no? Ja fa temps la gent parla, que se senten comentaris, que.. que què collons! si tothom té alguna cosa a dir per què no ficar-hi cullerada?

Fran Perea. Famós per la sèrie de "Los Serrano". Una nano maco? bon o mal actor? bé, aquí tot és personal. "1+1 son 7", ens agradi més o menys, va ser un gran èxit. I quina és la clau per a fer un gran hit??! Evident, tenir una bona inspiració.

Sí, molts encara us estareu preguntant a on vull anar a parar però ho resoldrem ràpidament. Passeu, compareu, trieu i us queden amb aquella que us agradi més (per això estan els comentaris, no?)


5 comentaris:

Osti tu...! Jajaja! L'única "cançó" q coneixia d'aquest nano i resulta q és un plagi en tota regla xD
En aquest cas la inspiració es podria definir com la "traça per trobar una cançó enganxosa cantada en un altre idioma que en el teu país no conegui quasi ni déu" (i òbviament canviar-li la lletra).
Però que no se n'adonen que vivim en un món globalitzat?!

Núria ha dit...
dissabte, de setembre 08, 2007  

Y fijo que está inspirada en aquesta.

Carlos Luna ha dit...
diumenge, de setembre 09, 2007  

Per cert, jo si que la coneixia aquesta cançó. Va sonar prou en el seu temps (jo ja tenia radio).

Carlos Luna ha dit...
diumenge, de setembre 09, 2007  

Sí, de fet va ser un gran èxit dels seus temps..

Ei, en defensa del nanu dir que la cançó és composició de Mikel Erentxun si no vaig errat.

I en defensa del Mikel, dir que és lícit posar un percentatge de la cançó original (que és el cas suposo) sense que es consideri plagi. I en altre cas, es pot pagar drets per fer-ne servir una part sense que sigui il·legal.

Sigui com sigui.. ORIGINALITAT nois! només ens faltava això en el món discogràfic..

Goshi ha dit...
dilluns, de setembre 10, 2007  

Doncs la de Lightning Seeds sí que l'havia escoltat... però ni he vist "Los Serrano" (n'hi ha molt poques sèries espanyoles que m'agradin i són més aviat comèdies... res de "culebrones") i al Fran Perea... doncs... no és el tipus de música que m'agrada precisament... així que ni m'havia fixat XD

Però de "plagis" d'aquest tipus han hagut uns quants i més sonats, no?

Falta d'inspiració o potser és que escoltar música d'altres grups acaba influenciant massa (potser en molts casos inconscientment?

dilluns, de setembre 10, 2007  

Publica un comentari a l'entrada