Piratas del Caribe: En el fin del mundo [o 3..]

28.5.07

Jack Sparrow torna a la pantalla gran amb la tercera entrega de les aventures del pirata de Disney.

Aquest seria el titular però, com ho fa? Doncs ho fa amb una pel·lícula carregada d'efectes especials i visuals i cremant tota l'artilleria en la tercera entrega de la "suposada" trilogia. Nous personatges al costat dels del segon film, però també recuperant pirates de la primera cinta.

La pel·lícula és, si pot ser, més irònica i amb més detalls humorístics amagats. Potser el personatge d'en Jack Sparrow perd força en detriment d'altres com el de Elizabeth Swann, Will Turner o el recuperat capità Barbosa (no explico res més però es que la foto ja ho diu tot!). A més, en aquesta entrega, l'ambient és tant o més Monkey Islandià que en la resta. Sobretot quan el film es desplaça a Singapur amb una vista general d'un riu ple de ponts de fusta que molts recordareu de Monkey Island II si la memòria no em falla.

Però també té la seva part negativa. La pel·lícula se centra en un gran entramat de plans, pactes traïcions i co-traïcions. Si bé la presentació dels personatges està molt ben treballada, el nus del film es fa excessivament llarg. No apte per a altes hores de la nit després d'un llarg cap de setmana. Tot i que la pel·lícula acota un final, l'història queda descaradament oberta a noves ampliacions de la saga, així que ningú s'estranyi si d'aquí a dos estius sentim a parlar de "Jack Sparrow i la vida eterna"..




El millor: L'escena dels deliris de Jack Sparrow al desert blanc, des de l'inici fins al final. L'ambientació al més pur estil Monkey Island.

El pitjor: L'excessiva durada de la part central del film.

Deliris de Goshi de dilluns, de maig 28, 2007  

5 comentaris:

Eiiii!!! Jo estic esperant a que passi l'estrena (i que no hi hagi tanta gent) per anar a l'Icaria a veure-la... quines ganes!! :D

dilluns, de maig 28, 2007  

No saps com m'agradaria poder comentar la peli! (Aquesta o qualsevol altra...) Ja ni me'n recordo de l'últim dia que vaig tenir temps d'anar al cine!!!

Núria ha dit...
dilluns, de maig 28, 2007  

Que guapo que és en Johnny Depp!!!

Kosmonaut ha dit...
dimarts, de maig 29, 2007  

La que no.. fas ben fet, nosaltres ens vam fiar del "no, tranquils no hi ha massa gent" de la taquillera i si ho sabem decidim pel nostre compte.

Picarol, va que ja s'acaba el curs.. regala't alguna cosa a tu mateixa (com ara temps per anar al cine)!!

Naan, les dones sempre penseu en el mateix? Carol que si Orlando Bloom, tu que si Jonhy Depp.. Doncs a mi la co-protagonista no em va agradar. Com poden donar un paper de pirata a una anorèxica "pija"??

Goshi ha dit...
dimecres, de maig 30, 2007  

Home, els pirates no menjaven massa... és normal que en busquessin una de primeta. A mi tampoc m'agrada, per això!

Kosmonaut ha dit...
dimecres, de maig 30, 2007  

Publica un comentari a l'entrada