Gmail manager

8.4.07

Darrerament, per circumstàncies, faig servir el compte de correu de Gmail molt més de l'habitual. Cada dia arribo de la feina, engego l'ordinador, comprovo un correu de ya.com, comprovo un correu de hotmail.com, comprovo dos comptes de gmail.com.. Qualsevol podria parar boig.

Pel hotmail, el recurs senzill és fer servir el messenger (gaim, kopete, amsn) i tenir-hi activada l'opció de revisar el correu i avisar en el cas de rebre algun e-mail nou.

Ara doncs, us volia presentar una opció eficaç pels que fem servir Firefox. Gmail manager és un petit gestor de correu que revisa el teu compte de Gmail i t'avisa de l'entrada de correus nous. A més a més, no només et limita la feina amb un compte de Gmail, et permet crear "perfils" diferents de manera que pugis revisar tots els teus comptes Gmail sense haver de canviar a mà un a un amb les seves corresponents contrasenyes, etc. L'eina ideal que em resoldrà més d'un maldecap. A partir d'ara saber què hi ha de nou en dos comptes diferents no et suposarà ni un minut.

Per cert, si algú vol una invitació per tenir el seu compte gmail, a mi encara me'n queda un centenar.

Deliris de Goshi de diumenge, d’abril 08, 2007  

3 comentaris:

Bé, està bé però tampoc no és orgàsmic... de totes maneres a partir d'ara faré servir el Safari (zetapé) així que...

Per cert, fa setmanes que tenir un compte de gmail és gratuït i no et cal que t'hi convidi ningú.

Jas ha dit...
diumenge, d’abril 08, 2007  

El problema el tens quan estàs parlant pel Google Talk amb un dels comptes oberts i t'avisa que tens mails a l'altre... i com que no pots tenir els dos oberts alhora, acabes per obrir un altre navegador (Opera, IExplorer) per a poder respondre als dos XD

dimarts, d’abril 17, 2007  

Cert! però bé, aquí ja no puc fer-hi res..

D'acord que no és l'opció ideal (a veure quan els senyors googles s'inventen un resultat més integrat) però en el meu cas ja m'arregla el problema (no faig servir quasi mai Google Talk.

Ara, també he fet servir la solució de fer servir més d'un navegador per a altres problemes (a veure si s'ho apunten els programadors de Firefox...).

Gràcies per la visita!

Goshi ha dit...
dimarts, d’abril 17, 2007  

Publica un comentari a l'entrada