Carros no!!

2.4.07

A l'estil de Papá Oso a Sospechosos Habituales.. per dos gallifantes, i veient la fotografia del cap de setmana, a quina ciutat de les contrades catalanes ens trobàvem en llegir aquest cartell?

I dic en el moment de fer la foto doncs aquest cap de setmana ha estat maratonià. Tot i la pluja, se'ns va poder veure (pista) pel Baix Llobregat-la Selva-Osona-Vallés-Baix Llobregat-Barcelonès. Tot això en només dos dies..

I ara, per tres gallifantes més. On se'ns trobarà la setmana vinent?

Arriba la setmana santa i tothom marxa uns dies a gaudir d'un merescut descans. Les ofertes d'oci es multipliquen, però els que ens toca treballar haurem de triar desplaçaments curts. Suggeriments?

3 comentaris:

Vist el gran interès.. us deixo la foto, i el dubte ;).

Goshi ha dit...
divendres, d’abril 06, 2007  

Pels dos gallifantes aposto per Vic. Ara, que el tres gallifantes que fan referència a aquesta setmana, NI IDEA. I suggeriments de desplaçaments curts... ara que ja s'han acabat les pluges et diria d'anar a passejar per algun parc natural o muntanya que tinguis a prop (exceptuant Montserrat), pk com a mínim no et trobaràs amb processons.

Núria ha dit...
dissabte, d’abril 07, 2007  

Eps! gràcies!! ja em començava a sentir ignorat XD..

Doncs t'he de dir que has guanyat un Gallifante! La ruta va ser Esparreguera-Barcelona-Blanes-Vic-Esparreguera-Barcelona.

Els gallifantes d'aquesta setmana te'ls hauràs de guanyar tot i que, de moment no tinc clar per on pararem. M'apunto els parcs naturals tot i que m'agafa més a mà Montserrat..

Goshi ha dit...
dissabte, d’abril 07, 2007  

Publica un comentari a l'entrada