Salvem les balenes!

23.3.07

Avui el meu tercer EPA va cap a Allan Psichobyte, no només per tenir la sort de fotografiar de tant en tant alguna bellesa despampanant o per l'originalitat de les seves paraules (sota d'aquest post li he dedicat una "cita" trobada als comentaris del seu web) sinó perquè avui he descobert al seu web aquesta immensa balena que ha publicat la Societat de defensa de les Balenes i els Dofins.

Si ahir era el dia de l'aigua, avui mirem dins de l'aigua per trobar-nos aquest gran cetaci. A aquest web podreu fer les vostres donacions per aconseguir lluitar contra els caçadors de balenes o fins i tot unir-te al programa d'adopció de dofins. Sota el pretext d'executar un programa d'estudi científic, el govern Japonès mata cada any prop de 400 balenes.

Altres asociacions que també lluiten perquè en el futur seguim tenint animals al món son Greenpeace o el Centre de Conservació Cetàcia de Xile.

Després de la meva samarreta "no a les armes", ja em plantejo un davantal "salvem les balenes", si algú s'anima el meu aniversari és el mes vinent!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada