We are stars!!

7.11.06

Qui ha dit que els temps dels melenuts ha passat? En un atac de nostàlgia i endut pel "We are the world" que ha penjat -naan- a Sospechosos habituales. Em faig eco d'un dels comentaris del seu blog on citaven l'iniciativa de DIO per crear "We are stars" amb lo bo i millor del Heavymetall!!



Els temps passen però els clixés no.. M'ha fet gràcia veure les darreres imatges on realment semblava un grup de clons amb cabells llargs i robes fosques cantant com "triumfitos" sortits de l'acadèmia. Ara són altres els clixés, però si us mireu bé als actors, presentadors o músics de l'època, son tots tallats del mateix patró. I si intentes allunyar-te d'aquesta imatge automàticament ets un especímen molt estrany.

Deliris de Goshi de dimarts, de novembre 07, 2006  

2 comentaris:

que guai! però, i les dones?

Kosmonaut ha dit...
dimarts, de novembre 07, 2006  

Les dones? Al 1893 les dones a Nova Zelanda van ser les primeres a tenir dret de vot. Al 1910 es va proposar el dia internacional de la dona (8 de març). Les dones a Costa Rica entren a les hurnes per primer cop al 1949, les kuwaitianes van votar per primer cop a l'abril del 2006.. tranquil·la.. a poc a poc però ja estan aquí les dones..

P.D. Sempre recordo amb carinyo aquells recopilatoris amb el nom de "woman"..

Goshi ha dit...
divendres, de novembre 10, 2006  

Publica un comentari a l'entrada