Saw 3

27.11.06


Finalment, avui he pogut veure SAW III. El meu primer dubte venia per ser una saga que han llançat a la llum extremadament ràpid. Això fa sospitar negativament. Però el fet que la segona entrega ja baixés el nivell respecte a l'original malauradament no podia augurar una millora impressionant.

Malgrat tot, religiosament a la sala de costum amb la companyia de les pelis de "terror". I es que aquesta pel·lícula ja no seria catalogable dins d'aquest genere sinó al cicle gore. He sortit defraudat, sincerament. Esperava una miqueta més. La pel·lícula és més del mateix però en abundància. Més sang, més fetge, més vísceres. Més serres, àcids, cadenes i pistoles. Màquines infernals, cada cop menys originals i un fil argumental tant prim que si no vigilem a mitja pel·lícula se'ns trencarà entre esquitx i esquitx de sang.

Em segueixo quedant amb la primera part, la original. Un gran argument i desenes d'enigmes. La segona ja va patir més en el contingut de la història. Malgrat no ser tant interessant com la primera, el risc era assumible per una bona portada a escena. Però la tercera entrega es fa pesada i anguniosa quan als cinc minuts ja t'han ensenyat més sang i fetge que en les dues primeres juntes.

No em deixa de sorprendre però veure com la major part d'una fila del cinema (dues més endavant nostre) era de públic infantil. Veure com el cinema s'omple fins a la bandera i ningú parpelleja en els moments de major interès vermell.

Deliris de Goshi de dilluns, de novembre 27, 2006  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada