Partits sense rivals

17.11.06

Mentre que en Maradona s'entreté a Mèxic jugant partidets i rebent homenatges a Argentina les coses no estan per tirar coets. Després que en els darrers caps de setmana el futbol argentí es fes trist protagonista a la major part de diaris, ahir l'Associació de Futbol Argentí va decidir prendre una determinació.

A partir d'ara i pel bé de l'espectacle, cap club no podrà vendre ni validar CAP ENTRADA durant el decurs del partit. Així, d'ara a final de temporada, als partits només hi podran assistir els seguidors del club que juga a casa que hagin presentat l'abonament juntament amb el carnet.

Aquesta mesura es pren amb l'intenció d'allunyar la violència dels partits de futbol. I entre altres punts també s'ha prohibit la creació de nous abonaments d'ara fins a final de temporada per evitar que els clubs intentin salvar l'entrada al camp amb l'acreditació del que precisament s'intenta deixar fora.

Sorprendria la noticia si parlèssim de futbol, però en la majoria d'aquests casos les màfies i la violència de grups organitzats s'amaga darrera dels més ultres del futbol argentí. I es que el futbol, o altres esports a altres llocs del món, ha estat sempre un bon baròmetre que hem manipulat de gust per a intentar guiar el camí d'un país en moments complicats..


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada