Recull tecnológic

12.5.06

Ostres maleïts cracks tecnológics!

Aquests orientals ho fan tot, ho fant més petit i el més fort de tot, ho fan més barat!! Mireu aquest reproductor d'MP3, cuco no? Doncs, a part de tenir molt bona pinta, surt per només 9€!!!

Què? que on és el secret? Doncs es tracta d'un reproductor sense memoria interna. Alimentat amb només una pila AAA, fa servir una tarja MiniSD de fins a 1 Gb per carregar els arxius (així s'estalvien la part més cara). Però qui no té una tarja voltant per casa i criant pols?



Però si això fos tot...
Tant elogiar l'estética Mac, doncs acabo de trobar el teclat dels meus somnis! Mira quines coloraines! quina simplicitat! Si fins i tot segur que deu servir per a escriure!!

A més, el teclat, comparteix els caràcters japonesos i els occidentals (que diràs... "per què vull els caràcters japos??", doncs no sé, però queda xulo tius!)



Però no, si el que busques és un teclat diferent prova aquest teclat Combi. A part de tenir una ergonomia d'aquelles "peculiars", la gràcia d'aquest engendre és que la part dreta del teclat pot ser utilitzada tant de teclat com de ratolí.

Sembla una mica ortopédic però quan el veus en acció als videos et deixa bocabadat. Potser és útli i tot??



Però bé.. si algú te previst viatjar al japó en breu que m'avisi que li faré una comanda tecnológica perquè no torni buit/da!

Deliris de Goshi de divendres, de maig 12, 2006  

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada