Viatjant, entre guies i favors sexuals.

5.5.08

Thomas Kohnstamm va saltar recentment a la fama després d'una entrevista publicada pel The Sunday Telegraph on l'escriptor no només afirmava no haver estat mai a Colombia (d'on ha co-escrit una guia) sinó que a més va confessar haver escrit part dels seus consells després de rebre favors sexuals.

Però el senyor no s'ha conformat amb això sinó que a més ha declarat que el sou era tant baix que no es va poder pagar els viatges i que fins i tot va haver de vendre drogues per poder sobreviure..

Sembla ser que escriure guies de viatge no és la feina més ben pagada del món però les declaracions de Thomas Kohnstamm semblen molt més una estratègia barata i cutre de promocionar el seu nou llibre "Van els escriptors de viatge a l'infern?".

Senyor Thomas, ha aconseguit el seu objectiu. Gràcies a les seves declaracions s'ha sentit a parlar de vostè més que amb mil guies escrites. Potser gràcies a això vostè vendrà algun llibre de més.. (o potser no). Però oblida un punt que fa temps que no es té en compte enlloc. On hem deixat l'ètica professional? Aquí ja val TOT?

1 comentaris:

Carol ha dit...
dimarts, de maig 06, 2008  

Publica un comentari a l'entrada