Coses del Fair PLay

22.3.08

Sempre he pensat que això del Fairplay és una cosa un pel utópica. És maco pensar que si jo tiro la pilota fora perqué hi ha un jugador estés al terreny de joc després me la tornaran. Però també és cert que feta la llei feta la trampa i que tot esport és competició i l'últim objectiu en qualsevol esport és guanyar.

Us imagineu una final de la copa del món, jugada decisiva, últim minut?? Doncs això.. sempre havia pensat que el fairplay era una cosa maca que ensenyar a la canalla...

Però resulta que també n'hi ha de no tant petits que fan ús d'una esportivitat exemplar.

3 comentaris:

Digue'm repel·lent, però a mi no em sembla pas ridícula!

Carol ha dit...
dimecres, de març 26, 2008  

Estic encantat de que no sempre guanyar sigui el més important.Per principi el que sigui possar el factor humà per sobre, de les regles del joc i/o de les inversions, ho veig amb bons ulls; sembla mentida però crec que en els ùltims trenta anys en's hem oblidat molt de l'important que sòm les persones de carn i ossos i veiem els nostres veïns com a :votants, clients, consumidors, subdits,...
De tan en tan brilla :l'experiencia, l'alegria, l'empatia,la solidaritat, la generositat,etc...

dijous, de març 27, 2008  

Ei! no voldria que se'm mal interpretés... però estem parlant també de competitivitat. I a vegades oblidem que només és un joc. I quedar en inferioritat també és part del joc.

Avui perds i demà pots guanyar per aquest mateix punt.

Em sembla que va ser l'Espanyol qui a finals de temporada passada va fer públic que ells no treurien la pilota fora en cap situació. Evidentment els equips amb que han jugat han compartit aquest esperit i el joc és molt diferent.

Penseu que la picardia també és part del joc i que molts cops s'aprofita aquesta bona fe per perdre el temps o aturar el joc en un moment complicat.

Goshi ha dit...
dissabte, de març 29, 2008  

Publica un comentari a l'entrada