Aprimar-se és delicte

7.2.08

Per desgràcia, no acostumo a llegir massa premsa però un esdeveniment que mai se m'escapa és el de l'aparició misteriosa del diari gratuït (ja us en parlaré...)

Avui mentre dinava, llegia el 20 minuts. Un descobreix coses com que es poden trobar moltes curiositats en aquest tipus de premsa o que hi ha miniseccions de breus anomenades 20 segons (què catxondos)...

Però quina ha estat la meva sorpresa al trobar la que, per a mi, ha estat la notícia del dia. La Guardia Civil desmantella (sí, jo també pensava que aquesta paraula no existia) una banda que prometia aprimar-se. Sí sí!!! com ho llegiu!!! PROMETIEN APRIMAR-SE!!! Sort que algú els ha aturat!!!

D'altra banda ho trobo molt bé.. la gent va pel món queixant-se de l'anorèxia i de l'us de la publicitat respecte a les talles de les dones però ningú es mulla. Bé.. això fins ara!! per sort, la Guardia Civil ha aconseguit desmantellar la primera banda que pretenia aprimar-se.

Us imagineu? Una taula amb un llençol a sobre, una bandera de Natur House de fons, i dues persones amb passamuntanyes llegint un manifest tal com el següent:

"El front per la perdua de pes manifesta el seu disgust amb el govern i els seus dirigents. A partir d'ara, si ningú possa fi a l'obesitat infantil i a les grans cadenes de menjar ràpid, ens comprometem a aprimar-nos 28Kg en dos mesos! Ni vagas de fam, ni osties! Ens aprimarem tant sí com sdfgdfgerwfwer"
PATAPUM!! entra la Guardia Civil trencant portes i cridant:
"No!! atureu-vos!! no poden aprimar-se!! això és il·legal!!"

P.D. Després del titular "El ataque de las cucarachas mutantes" que un dia trobava en Carlos Luna a aquest mateix diari, res no m'estranya.

P.D.1. És difícil competir amb blogs com aquest...

P.D.2. Aquestes coses passen quan llegim els titulars sense llegir la notícia.

2 comentaris:

Ara m'has fet pensar que estaria bé fer un diari gratuït d'aquests en plan catxondeo. No caldria parlar de tot, però simplement amb notícies com les que remarques faríem riure la penya una estona i l'anada a la feina, uni, etc. a hores intempestives seria més passable.

Núria ha dit...
divendres, de febrer 08, 2008  

Jo m'hi apunto!!!

De fet la primera noticia podria parlar de la il·legalització del mateix diari...

Aix, no! que això sonaria massa real. :D

Goshi ha dit...
dissabte, de febrer 09, 2008  

Publica un comentari a l'entrada