A col·leccionar s'ha dit!!!

31.8.07

S'acaba el mes d'agost i, per a molts, comença un dels mesos més durs de l'any. Totes aquelles hores al gimnàs per preparar el cos per a l'estiu han caigut en l'oblit de totes aquelles cerveses i ganxitos engolits en terrasses a peu de platja...

Arriba el primer moment dels bons propòsits. Bé, perquè no sé si havieu notat mai que de moments d'aquests en tenim dos. Setembre és el més dels estudiants o pares d'estudiants (l'any d'aquesta nova raça humana comença al setembre i acaba al juny), per a la resta de la humanitat els bons propòsits son cosa de cap d'any. Bé, però retrobem el camí, setembre és aquell més en que ens penedim d'aquells quilets de més que hem guanyat o d'haver tornat al tabac, les dones o l'alcohol, o de no haver-hi tornat a temps.. Però, sobretot sobretot, és el més en que s'acaba l'estiu com a forma de vida.

Com si d'una frontera es tractés, passem de 32 graus a la hombra a 18 al sol, de clares de mig litre al xiringuito a cafès amb llet a la cafeteria. Al setembre ens cau tot a sobre i tornem a la realitat. I la realitat és que ens queden 9 llargs mesos de penombres fins que torni a sortir el sol.

I què hem de fer durant tant de temps? Ja no podem sortir fins les 3 de la matinada!! què farem de vuit de la tarda a l'hora de dormir? Doncs hem d'estar agraïts a una colla de cervells privilegiats que han aportat a la societat actual un dels més importants invents mai imaginats. Oh gracies!! Arriba l'època de les col·leccions per fascicles!!!

Munta el teu Hummer/limousina a radiocontrol, o col·lecciona les més importants joies de l'automobilisme banyades en plata (que diràs.. per què coi les han de banyar en plata? perquè no es vegi que és la mateixa col·lecció de Scalextric de l'any passat?). Construeix el teu T-Rex peça a peça (fins que n'hagis perdut quatre i el dinosaure faci de porter coix en la teva casa de nines andalusa). Muntat en un Subaru, ni que sigui de radiocontrol o crea el teu propi avió de la primera guerra mundial.

Facis la col·lecció que facis o intentis fer, res no superarà mai al clàssic dels clàssics, fes-te bruixa amb les cartes del tarot!! Sí, sí!! n'hi ha per a tots i aquí ningú se salva, fins al més friki té la seva col·lecció de Star Treck.

Però no val enganyar-se.. el temps per fer surar de nou la nostra Santíssima Trinitat a la platja seguirà sent, per més que ens escarrassem, el mateix.

3 comentaris:

Jo n'he fet algunes...

Les més recents han estat l'infumable Star Wars Fact File, i les més interesants però no per això menys llargues: Juegos de ingenio y Navajas de colección

Carlos Luna ha dit...
dissabte, de setembre 01, 2007  

A casa vam fer "instrumentos musicales en miniatura", tot i que no els vam comprar tots, només els que ens agradaven, ni tampoc vam comprar el cofre per a guardar-los.

També el meu pare en va fer una de cotxes antics per a decorar l'oficina.

I de petita en vam fer una de jocs de màgia, que era com tenir el "màgia borràs" però adquirint-lo poc a poc.

A mi m'agradaria que sortís "construye el palacio de Sissi Emperatriz", quedaria preciós al menjador de casa meva jejjejeje!!!

També és una bona oportunitat aprofitar que el primer número d'aquestes col·leccions sol ser hiper barat, i per 4 o 5 euros pots tenir una estilogràgica, un rellotge de butxaca o una Harley en miniatura.

Kosmonaut ha dit...
diumenge, de setembre 02, 2007  

Ostres, aquesta de jocs d'ingeni pinta bé XD.

Jo en vaig fer mitja de maquetisme d'avions.

Goshi ha dit...
dimecres, de setembre 05, 2007  

Publica un comentari a l'entrada