Dia dels inocents

20.7.07

Avui el jutge Del Olmo ha fet gala d'aquell bon humor Espanyol que tant caracteritza el govern, jutges i institucions d'aquell país.

El mateix país que no permet a la cervesa Corona fer servir el seu nom comercial al coincidir amb un nom registrat a la casa reial (totalment coherent, no?). O el mateix país que es posava les mans al cap amb l'afer de les caricatures de Maoma.

Digueu-li carn o digueu-li peix, però avui Del Olmo ha denunciat la revista "el jueves", ha ordenat que no es vengués cap revista i que se'n enretiressin totes que les que ja s'havien repartit. I tot per què? Doncs perquè a aquest país es pot fer broma de TOT menys de la casa reial. Suposo que la intenció del jutge era que el poble no s'escandalitzés pensant que els prínceps son persones com tots els altres i fan l'amor, carden, follen o foten un clau com la resta de mortals. Suposo que aquesta pregunta ens faria qüestionar-nos a tots que "si son persones normals, com tu i com jo, què fa que puguin viure de tots nosaltres impunement?". M'agradaria tenir una resposta però em sembla que ens quedarem tots amb el dubte.

Si, d'altre banda, la intenció era enretirar una imatge tant ofensiva i aconseguir que ningú no la pogués veure, li he de dir que s'ha equivocat 1, 2, 3, 4...

Fins i tot la mateixa revista, en el seu web www.eljueves.es encara a hores d'ara publica la portada tal i com la veieu amb un text que cita:

Somos humoristas gráficos y trabajamos conscientes de que nuestra obligación, lo que nos piden los lectores, es que exploremos el límite de la libertad de expresión. Podemos aceptar que, incluso, en alguna ocasión, lo podamos traspasar . Gajes del oficio. Si nos pasamos para eso están los tribunales pero...¿un secuestro? ¿ la policía recorriendo los quioscos de todo el país retirando nuestra revista? ¿ De verdad escribimos esto el 20 de Julio del 2007?

És el moment de saber què en penseu, no dubteu a fer servir els comentaris!

5 comentaris:

Només dos paraules:

1. Patètic
2. República!

Demabloggo ha dit...
divendres, de juliol 20, 2007  

... xD sense paraules! xD però si quasi totes les dones espaÑoles han tingut un orgasme pensant en el paio aquell! xD bueno... la veritat és que comentar això és absurd... Com lo del Piqué i l'Acebes... cagun tot odio la política, la monarquia, i tot els cap*llos que hi han per allà dalt...

Carol ha dit...
divendres, de juliol 20, 2007  

Ha estat pitjor el remei que la malaltia. Ara tothom l'ha vist, fins i tot els que no comprem mai El Jueves.

Kosmonaut ha dit...
dilluns, de juliol 23, 2007  

I ara toca rectificar la portada ¬¬

Marketing viral en tota regla :P

dimecres, de juliol 25, 2007  

El millor és la genial promoció que han fet a la revista, la qual segur que servirà per pagar la multa que els acabaran imposant.

No em vull ni imaginar la quantitat d'exemplars que hauran venut aquesta setmana... XD

Goshi ha dit...
divendres, de juliol 27, 2007  

Publica un comentari a l'entrada