Avi, no se m'alteri!!

12.5.07

Després de l'inesperat èxit de les Racing Grannies, i del recent llançament al mercat del Track Racing Grannies, avui he quedat bocabadat amb els Fighting Grandads!

Si senyor!! Quants de vosaltres no heu viscut a l'ombra del típic vell rondinaire que odia als nens i els segueix carrer avall amb el bastó en l'aire? Qui no ha vist la típica escena amb nens mal educats que increpen als vells perquè s'enfilin per les parets i els intenti agafar mentre fugen a corre-cuita (sí, al meu poble som una mica bèsties..)?

Doncs ara podràs reviure aquells dolços moments amb els Fighting Grandads! Perquè, a més, venen de dos en dos perquè puguin lluitar entre ells. Son de plàstic i van a corda i venen dins d'una caixa que han decorat de parada de bus perquè serveixi de ring (o com es digui) en els vostres combats.

Si us hi fixeu, el nostre avi "neix" en una època moderna i és ell qui porta el carro de la compra mentre la seva dona mira les novel·les de la tres a la tele. Trobo que és un detall molt encertat que el fa encara més còmic (al ser més real).

Us heu parat a imaginar per un moment què podria passar si ajuntèssim una i altra joguina?


Deliris de Goshi de dissabte, de maig 12, 2007  

1 comentaris:

Igual aguanten més que els cotxes del Raikkonen XD

diumenge, de maig 13, 2007  

Publica un comentari a l'entrada