Telefonia més cara, gràcies!

13.2.07

La telefonia mòbil està en revolució constant. Després que les tres principals companyies de telefonia espanyola anunciessin les pujades de tarifes per una rabieta evitar perdre diners degut a la llei que els obligarà a tarifar per segons, Yoigo ha augmentat els seu nombre de clients en un 30%.

Representa que el govern va crear una llei per salvaguardar els drets dels clients. Aquesta llei prohibia els contractes anuals i la tarifes per minuts. Si un client fa una trucada de 1:01 min. se li haurà de cobrar 1:01 min. i no pas 2 minuts com es feia fins ara. En conseqüencia les operadores van decidit pujar el preu de l'establiment de trucada, així com el preu per minut de trucada. Aquestes pujades de preu estan al volt del 25% de mitja mentre que algunes trucades de veu arriben a encarir-se fins al 54%.

La Federació d'Associacions de Consumidors i Ussuaris en Acció ja ha denunciat a les tres companyies que ara, a més, amenacen amb cobrar fins a 150€ per donar-se de baixa.

Com pot ser que una llei en favor dels drets d'usuaris acabi amb una pujada abusiva de les tarifes? com poden pretendre cobrar-nos més quan les tarifes d'aquest país son a l'ordre d'un 16% més cares que tots els altres països de la comunitat europea?

A tot això quan un llegeix noticies com aquesta, on una empresa catalana proposa oferir publicitat mentre esperes que t'agafin el mòbil, desconfia de manera increïble. Si ara tenen aquesta rabieta iniciativa tant interessant de pujar les tarifes imagineu si a més es poguessin beneficiar ELLS d'aquesta publicitat?

3 comentaris:

Ostres, Goshi, ja s'ha acabat el dia 14 i no m'has enviat una capsa de bombons amb forma de cor ni un cor de peluix ni una colònia amb forma de cor...

Kosmonaut ha dit...
dijous, de febrer 15, 2007  

Uix! Ostres! és veritat! Però no cridis! que no et senti qui tu ja saps..

I ara en serio, jo sóc dels que està d'acord amb en Papà Oso. Aquests dies "especials" haurien de desaparèixer, però si algun ho ha de fer més especialment és aquest. Jejeje no aguanto "los osos amorosos". Intento dir un t'estimo cada dia, i avui no ho he fet de cap manera especial, sino pregunta ;).

Goshi ha dit...
dijous, de febrer 15, 2007  

...Realment jo també sóc d'aquesta opinió...Però joh...RES DE RES! NO VA DIR RES DE RES! Bueno, ja li tocarà per Sant Jordi, que d'aquell dia no s'escaparà...HAHAAHAHAHAHAH (riure maliciós!)

Carol ha dit...
dijous, de febrer 15, 2007  

Publica un comentari a l'entrada