Kelme contra la llibertat d'expressió

12.2.07

Més de divuit mil persones signen recolzant al futbolista Oleguer Presas després que la marca esportiva Kelme rescindís el contracte de patrocini que els lligava degut a un article escrit per l'esportista.

A l'article publicat als diaris Directa i Berria, així com al diari electrònic Vilaweb, Oleguer Presas posa en dubte alguns punts de l'Estat de Dret pels quals criminals com Enrique Rodríguez Galindo i Julen Elorriaga (assassinat de Lasa i Zabala), De la Rosa (estafa a l'estat espanyol) o Rafael Vera (segrest de Segundo Marey) han vist reduïdes les seves condemnes o fins i tot alliberats mentre en el cas de De Juana Chaos es busquen totes les excuses possibles per retenir-lo empresonat.

"Gràcies" a frases com "Em guiaré per la bona fe i suposaré que l’estat de dret no ha deixat de confiar en les seves lleis i continua no volent aplicar la cadena perpètua o la pena de mort." el jugador veu com la marca esportiva Kelme cessa el seu contracte de patrocini mentre el poble català recolza al jugador.

2 comentaris:

Personalment no estic gaire d'acord amb el que diu a l'article i suposo que el Kelme tindrá tot el dret (juridic) a despatxar-lo com ho ha fet (ja se sap, la lletra petita...)

De totes maneres em sembla molt trist haver d'arribar a aquests extrems només perque en aquest pais encara es tabú parlar de certs temes.

Carlos Luna ha dit...
dilluns, de febrer 12, 2007  

Bé, el tema ETA és certament escabrós. L'Oleguer a més no és cap gran escriptor i es contradiu amb els seus propis arguments. Però el més trist de tot plegat és que avui en dia no es pugui parlar de segons quins temes com si estiguéssim en temps de repressió.

Goshi ha dit...
dimarts, de febrer 13, 2007  

Publica un comentari a l'entrada