F1 peça a peça

5.12.06

L'artista alemany Paul Veroude es trobava a casa, tranquilament, avorrit, quan de sobte va pensar "i si desmunto un F1 peça a peça i el penjo del sostre de l'habitació?? així.. per passar l'estona". I com que l'art és així de curiós i abstracte, la proposta va arribar a les portes de Gary Savage, sub-director tècnic d'Honda que van pensar "no hi ha collons" "This is a combination of engineering and sculpture - if you did it as a picture it would be very attractive but as a 3D thing it is even more stunning. It shows off our car in a very exciting and innovative way."


Després d'acabar amb tot el fil de pescar de l'Europa de l'Est i de trencar la relació amb la seva dona, gos i peixos de colors varis, de dedicar grans esforços i moltes moltes hores, va aconseguir la seva fita, penjar les 3200 peces que composen el monoplaça anglès. Jeff Dodds, cap de marketing de l'equip anglès va declarar "mira! aquest més cobraré el doble havent fet la meitat de feina, quan hi tornem?" "The first time we saw View Suspended, we knew it would be perfect for the London Motor Show. It's creative, imaginative and a must see for visitors to the Honda stand. I can't think of a better expression of Honda's passion for F1 and engineering."

No deixa de ser curiós que fora de temporada de F1 us endolli una noticia absurda al respecte, però preneu-vos-ho com un premi pels vostres ulls.

1 comentaris:

This "artwork" is a copy of the artist Stefan Sous, who did this already in 1992 !!!! Paul Veroude seems to be a thief!

Anònim ha dit...
dilluns, d’abril 16, 2007  

Publica un comentari a l'entrada