11 de setembre del 2030, l'Armagedon!!

18.12.06

Per primer cop en l'història, un grup de científics de la Unió Astronòmica Internacional (IAU), han fet pública una data exacta per a la col·lisió d'un asteroide amb el nostre planeta.

Apunteu a les agendes perquè exactament el dia 10 de septembre del 2030 no seria un bon dia per a anar a passejar. Segons tots els indicis, l'asteroide (anomenat 2000 SG344) te una probabilitat entre cinc centes de creuar-se en el nostre camí. Segons sembla aquest és un número realment preocupant.

De ser així el xoc podria arribar amb una força 100 cops superior a la bomba atòmica que va esborrar dels mapes geogràfics Hiroshima per situar-la als mapes històrics...

Ja fa dos anys que es va predir un impacte similar pel 2028 i al poc temps es va haver de rectificar, així que aquest cop els estudiosos no han volgut tornar a ficar la pota i han doblat l'investigació abans de fer-ho públic.

És el primer cop que es fa pública una aproximació tant exacta. Fins ara es parlava de provabilitats d'una entre un milió.. Probablement es tracti tant sols de ferralla espacial, i parlen de la possibilitat de que es tracti d'un coet de l'era de la missió Apollo.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada