Torpark [o com navegar amb intimitat]

10.11.06

La xarxa és un lloc molt interessant. Navegant pots aconseguir moltes coses. La recerca constant d'informació ens fa deixar en el nostre camí un petit rastre relativament senzill de seguir.

Per això, a vegades necessitem una mica de privacitat. En el meu cas, quan entro a alguna plana coneguda o a algun fòrum, el meu nom queda lligat immediatament al meu IP. Això en principi no hauria de ser cap inconvenient, però hi ha vegades que no vols que la gent sàpiga qui ets? què fas? o per què estàs aquí.

Si et preocupa la teva tecno-intimitat, una de les sol·lucions més pràctiques és Torpark. Es tracta d'un navegador que, a través de la xarxa TOR, canviarà l'IP de les teves visites. L'ús d'aquesta xarxa, evidentment, ralentitza la teva navegació, així que us recomano que el tingueu sempre a mà però no l'utilitzeu per a la navegació quotidiana.

Torpark és una navegador de codi obert que funciona sobre el motor del Portable Firefox. Un navegador que podràs fer servir tant al disc dur com en qualsevol "pen drive", de manera que pots dur la seguretat a la teva butxaca!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada