Viure mata

20.10.06

Avui m'han fet arribar un article que he trobat d'allò més original i extrapolable a un tema que hem viscut molt d'aprop últimament (però no ve a cas). El cas és que el govern de Tony Blair vol que a les etiquetes de les ampolles de vi hi figuri una nota com la dels paquets de tabac, similar a "veure alcohol mata".

Això fa despertar la idea de que vivim en una societat proteccionista en excés fruit de la mala llet l'esperit queixós que regna arreu. Tot són societats protectores.. dels drets d'un, de l'altre, anti-tabac, anti-alcohol.. tothom es veu en cor, avui en dia, de trencar una llança per algún motiu. Però ens oblidem de la premisa aquella que diu que els nostres drets acaben on comencen els de l'altre.

[...] Pero está bien, si el Gobierno, cualquier gobierno, decide salvar la vida de sus ciudadanos, desde aquí me brindo a echarle una mano: conducir mata, esquiar mata, fornicar aumenta el riesgo de infarto, volar mata, trabajar en el andamio mata, comer puede aumentar el colesterol malo.

Basta con que lo hagan constar en coches, motos y camiones, en esquís y snowboards, en los condones, en los billetes de avión, en los cascos de los albañiles, y en todos los juegos de vajillas, cuberterías y baterías de cocina. De serie.

El alpinismo, la escalada, el salto de pértiga y el submarinismo también matan, claro, más o menos en la misma medida que la ingesta de vino blanco frío. [...]

-Cristina Fallarás, diari ADN-

2 comentaris:

La veritat és que ja s'estan passant una mica massa... tot en aquesta vida et pot matar!!! et pots caure per les escales i trencar-te el coll: prohibim les escales! però un ascensor es pot despenjar o quedar-se bloquejat i quedar-te sense aire.... construim cases amb tan sols planta baixa!!

Ho trobo absurd, actualment la persona que digui: "ahhh yo es que no sabia que fumar puede causar muchas enfermadades..." es que és gilipollas i s'ha passat tota la vida tancat en un bunquer sense contacte amb l'exterior.

Doncs he arribat aquí perque un colega em va escriure la teva direcció (encara li he de preguntar la raó... perque no te res a veure amb el que estava parlant amb ell...) i al llegir lo de la ss em vaig sulfurar (encara no he superat el tema, estic una mica traumatitzada amb la puta malaltia).

Tens raó amb lo de que la vida és només el que cada cual decideix, d'això em queixo... que tothom hi vol fotre cullarada!!! xD la gent, que no té vida pròpia i vol controlar la meva... i com que no em deixo, s'emprenyen amb mi (curios oi? xD)

Vinga!!! fins un altre!!! ^^

kidei ha dit...
divendres, d’octubre 20, 2006  

Eps! he descobert qui ets! :O

Bé.. no ens coneixem.. però he investigat una mica.. he mirat quatre fotos del teu space.. he llegit el teu nom al blog o a l'space.. i voilà! sé amb qui parlo!! tot i que tu no ho deus saber ;)

Per cert.. les cases de planta baixa tampoc valen! A quantes cases ha explotat una bombona de butà. O quantes cases s'han ensorrat a mitja nit sense motiu aparent.. i no podem viure a cel obert.. perquè tot i que el risc de que et caigui un llamp a sobre pot semblar minúscul, quanta gent ha patit l'impacte d'un llampec? :O (fins i tot al mig d'un camp de futbol). Per viure així millor no fer-ho!

Que ens deixin fer la nostra, que ens deixin en pau. D'alguna cosa hem de morir, cal informació (SUPERIMPORTANT) i després que cada un trïi de què vol morir ¬¬.

Goshi ha dit...
dissabte, d’octubre 21, 2006  

Publica un comentari a l'entrada