Renovar-se o morir

11.12.06

La dita popular ja ho deia, "renovar-se o morir".


El petit poble polonès de Koniakow, tradicional per les seves avies expertes en l'art del ganxet, estovalles, tovallons i altres elements típics de la zona, ha vist com el negoci del ganxet queia inevitablement, i amb ell una part important de l'economia del lloc.

És per això que algú amb una important visió de futur va optar pel negoci de la roba íntima femenina. Abans que se'n adonessin, el negoci ja anava sobre rodes, i els articles antiquats de la iaia maria van convertir-se en tangues, sostenidors, tops, samarretes...

El negoci ja compta amb una botiga online, a la que per un preu mòdic podreu fer que la vostra noia us estigui agraïda per sempre. Sí, sí, he dit mòdic i no és conya, doncs per poc més dels dotze euros que et cobrarien a la botiga de torn, podràs obsequiar a la teva estimada amb una peça feta a ma.

Bé.. no es que vulgui fer publicitat, però ara que ve nadal ja sabeu en què gastar els calers, per "ella" i per vosaltres!!

1 comentaris:

Comprovaràs que he deixat de banda els meus instints criticons i gelosos, i que no m'emprenyaré pq hagis posat aquestes ties a les fotos, i pq no hagis buscat res sobre roba interior masculina (ja ho busco jo, tranquil...). Per tant, POTS ESTAR AGRAÏT!!! ;)

Carol ha dit...
dimarts, de desembre 12, 2006  

Publica un comentari a l'entrada