Reflexions a duet

30.7.06

Ahir parlava amb una amiga sobre la necesitat de tenir algú al teu costat. Com que m'agraden aquestes filosofades què millor que fer-ho de la mà d'una de les més grans series de televisió (tot i lo maltractada que ha estat per la televisió). Discusió televisiva, llarga i interesant, que tenim pendent amb Jen, oi?



Via: Leon el Africano

4 comentaris:

mmm no conec aquesta sèrie :S
jo directament no tinc ni ganes de reflexionar ni de necessitar a ningú al meu costat xD

Jen ha dit...
dilluns, de juliol 31, 2006  

goshi contesta :p

Jen ha dit...
dimarts, d’agost 01, 2006  

Ei ei ei! es que estic de vacances!! jejeje

Però a més no hi havia cap pregunta a respondre, no? ;). Jo personalment sóc d'aquelles persones que se senten millor amb una persona al seu costat. Però ja saps que ara tampoc en tinc (ei si alguna noia lliure ho llegeix ;D). Ara per ara estic bé com estic. Però la conversa era amb una noia que tenia una mala tarda (ja saps com son aquestes coses, no?).

La serie! Molt mal fet!! "Un médico en Alaska" és una serie molt bona i surrealista d'un metge americà que va a parar a un poblet d'Alaska. Com tothom que viatja tant al nord, es troba un mode de vida desconegut i molt curiós (i més sent un poblet petit).

Per a mi era la série de les matinades. Doncs La2 se la va carregar ficant-la sempre a un horari "cabra" que canviava amb el temps (si feia bon temps la passaven més tard :P perquè ningú la veiés)...

Sigui com sigui, un capítol molt bo és quan arriba la temporada del sol de mitja nit i tothom canvia de caracter i manera de fer.

Com deia, serie molt bona i molt surrealista que no et pots perdre ;).

Anònim ha dit...
dimarts, d’agost 01, 2006  

Ahhh Doctor en Alaska, he sentit a parlar d'ella però és una sèrie que com A dos metros bajo tierra no em crida gens l'atenció, sorry, i aquesta era la pregunta :p

Jen ha dit...
dimarts, d’agost 01, 2006  

Publica un comentari a l'entrada