Prohibit fumar

26.4.06

Com pot ser que la gent encara es queixi perquè no els deixen fumar dins d'una botiga, o en un restaurant?? El tabac mata i és molt lícit que cada un vulgui triar la seva forma de morir. El que no és normal és que els no fumadors haguem d'aguantar el fum dels qui es volen suicidar.

Fem-ho una mica més gràfic. Tu tens una pistola i et vols volar la tapa del crani (mira, hi ha gent per tot), segur que no vindrà ningú a dir-te que això no es pot fer. Al contrari, segur que molts correran carrer avall. En canvi, si treus la teva pistola al mig de carrer i comences a disparar indiscriminadament contra gent que vol viure, segur que abans que no te'n hagis adonat tindràs un desplegament policial d'aquells mai vists (on és la poli quan algú aparca davant del meu gual??).


La situació per exemple a Tokio i algunes altres ciutats del Japó és diferent. Està PROHIBIT FUMAR AL CARRER. Fins a l'extrem que en algunes zones s'habiliten habitacles, com el de la foto, per a fumadors o zones de cendrers. Doncs la norma és que "no es pot fumar mentres camines". Sí, ja ho sé.. aquests japonesos son curiosos. I ara quí és el xulo que es queixa per la llei anti-tabac?

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada