Confessa!

28.6.07

Naan em passa un nou meme. En aquest cas es tracta de confessar 8 secrets "inconfessables".

secret -a



[s. XIV; del ll. secretus, -a, -um 'separat, reservat, secret']


1 adj 1 No revelat a la generalitat, reservat, confidencial, que el qui ho sap no ha de divulgar. Tenir secreta una cosa.

El fàcil és dir allò que tots sabeu (la meva addicció a la tecnologia, als castells, a la fotografia, la música, als jocs online, a internet en general..). Però ens ho volen posar complicat, així que aquí van els meus secrets...

1. En el fons d'aquesta persona tranquil·la i pacient que coneixeu s'amaga una mala llet increïble amb la meva família. Bé, potser no és tant, i segur que ells no s'ho mereixen, però és el que té viure una vida d'estrès com la meva (molts diuen que m'agrada massa això d'anar sempre de cul).

2. M'encanta llegir (tot i el poc temps que em queda per fer-ho) però desconec gran part de l'obra dels grans autors. Potser, amb més temps m'agradaria tenir aquests coneixements, però ara per ara busco en la lectura una vàlvula d'escapament i entrar en els grans autors m'estresa una mica.

3. De petit, molt molt petit, quan tenia quatre anys, vaig robar una figureta de plàstic a un company de classe. Va ser un impuls que no vaig poder aturar, ho vaig negar però em vaig sentir fatal quan em vaig adonar del que estava fent. Crec que després la vaig llençar, potser per por a que me la trobessin o potser pels remordiments.

4. En el fons, si són mimosos i petitons, m'agraden els gats. Però només quan son carinyosos sinó els trobo massa independents i estúpids (algun dia parlarem de gats en un post, jejeje).

5. M'encanten els esports, quasi tots, però cada dia em cansa més el futbol. Per què ha de ser el tema de conversa del dia a dia??

6. M'encanta la música, quasi tota, però no puc amb l'òpera (ho sento Naan). Alguna obra en concret és realment impressionant i segurament parlo molt pel desconeixement que m'omple però ara per ara descarto anar al Liceu a veure una gran òpera (en tot cas una opereta de Mozard??). Apliqueu el mateix amb el Jazz i tot el que quedi m'apassionarà.

7. Tot i el que m'agraden els jocs d'ordinador, la major part dels jocs online que penjo m'acaben avorrint. Hi jugo dues o tres partides i els aparco.

8. M'encantaria ser molt més llençat en general. Potser sóc massa tímid. Tot i així, faig l'esforç per trencar aquesta barrera, qui sap si algun dia ho aconseguiré..

He de confessar que m'ha costat arrencar però un cop t'hi poses, explicar els teus secrets, és divertit i fàcil. Potser ho és perquè sempre explico la meva vida sense embuts. Potser molts cops peco de sincer (i algun cop ho he pagat car) però prefereixo partir creient en la bona fe de la gent i equivocar-me si és el que toca. Si ofereixes sinceritat a la persona que tens al costat implantes una base, unes regles de joc; només depèn d'ell/a trencar-les.

Ara Carol, Lu, Ingrid, Jordi, i els que em deixo sempre.. sigueu-me sincers i expliqueu-me vuit secrets inconfessables!

Deliris de Goshi de dijous, de juny 28, 2007  

6 comentaris:

Interessant... Interessant... Vas robar una figureta? Mmmmm...de MOLT MOLT MOLT MOLT MOLT MOLT MOLT petit no? (remarcant bé la teva incosciència, no? ;)

No et cal ser més llençat, crec jo... Ets tímid, sí..Però ja t'envoltes de gnet q no ho és pas, així que si mai vols lligar, les noies (o nois, qui sap!) ja es llençaran per tu...I total...Per fer amiguets tampoc et falten aptituds! ;)

Carol ha dit...
divendres, de juny 29, 2007  

No em preguntis per què però em ve de gust respondre les teves respostes:

1. Tranquil, que això crec que passa amb la meitat de les famílies (a mi també).
2. Si realment vols llegir-los, tard o d'hora trobaràs el moment. Enmig de tanta activitat algun dia necessitaràs relax i gaudiràs més de la lectura.
3. Tenies quatre anys i ho recordes com si fos ahir? Amb aquesta consciència és que deus ser molt bona persona :-)
4. Parla de gats, parla!
5. Hi estic totalment d'acord, però realment és inevitable parlar-ne!
6. És bo saber-ho, sempre se't pot convidar a concerts!
7. Aquesta m'ha sorprès xD
8. Vés a saber... En aquest món hi ha gent que amb 70 anys continua sent tímida i gent que ho era de petita i amb el temps s'ha anat obrint. Mentre siguis feliç, no deixis que això et preocupi!

A reveure!

Núria ha dit...
divendres, de juny 29, 2007  

Eps Picarol ;)!

Veus com sempre em deixo algú? I si a més de respondre.. ens expliques els teus secrets més inconfessables?

Jejejeje gràcies per passar per aquí. Per cert, totalment obert a que em convidin a concerts! xD

El tema de la lectura.. m'ho apunto per la jubilació.. ja tinc tantes coses apuntades que no sé jo si llavors tindré temps..

Goshi ha dit...
divendres, de juny 29, 2007  

Molt interessant. No et preocupis per l'òpera, ni et pensis que jo en sé gran cosa! Per cert, sóc una pèssima lectora jo també.

Kosmonaut ha dit...
divendres, de juny 29, 2007  

Bé, no és que sigui gaire donada a aquestes coses, però un dia d'aquests ja ho faré ;-)

Núria ha dit...
dissabte, de juny 30, 2007  

Hola!! a mi em passa igual, m'avorreixo rapidament dels jocs d'ordinador...i de música, el jazz és geniaaaal! XD ara, si estàs en un bon lloc, relaxat i prenen una copeta.Ja t'he contestat el meme al meu blog! i te'n deixo un altre de propina! ;)

Anònim ha dit...
dilluns, de juliol 09, 2007  

Publica un comentari a l'entrada