Curiositats matemàtiques de Futurama

3.8.06

Fa temps que havia vist aquesta pàgina, però ara fa uns dies que vaig retrobar-la als comentaris del blog de la meva amiga Jen. Aprofitaré doncs que tenim una matemàtica entre els lectors (ni que sigui de tant en tant), a veure si així ens deixa un comentari que fadies que ens té abandonats.

Suposo que tots coneixereu Futurama, la serie dels creadors dels meus estimadissims Simpsons. Basada en un entorn futurista, és el millor racó per amagar mil i una curiositat matemàtica. I aquí han fet una gran recopilació, amb fotogrames per ilustrar-ho i amb dades sobre els creadors que us faran entendre moltes coses.

Els amants de les curiositats del cinema i la televisió, i els amants de les matemàtiques, no podeu perdre-us-ho! Segur que ells us ho sabran explicar molt millor que jo.

Deliris de Goshi de dijous, d’agost 03, 2006  

5 comentaris:

Jo mai he vist Futurama, ni un capítol. Però havent fet un cop d'ull a la llista de frikismes matemàtics, només puc dir... vaia palla mental la que s'han fet els guionistes!

Kosmonaut ha dit...
dijous, d’agost 03, 2006  

Eps!! havia de servir d'alguna cosa penjar un reclam com aquest ;)!!

Bé, tot plegat ben dosificat, amb l'humor especial dels Simpson's pel mig, queda una cosa realment curiosa (ara no tindràs excusa per parar-hi uns segons entre zapping i zapping si mai te'ls trobes).

Tot bé? feia dies que no et llegia, vacances?

Goshi ha dit...
divendres, d’agost 04, 2006  

és una passada, si senyor! jo tinc dues temporades en dvd, crec que hi han 4 o 5, i me les penso comprar algun dia, ara per fi han anunciat que la tornaran a emetre, nous capítols! a veure què tal...
PD. sento que no t'hagin aprovat les obres, goshi! :(

Jen ha dit...
divendres, d’agost 04, 2006  

P.D. Bé.. haurem d'alegar (ja era d'esperar amb aquest ajuntament). Així que t'hauràs d'esperar per poder-la estrenar.

Goshi ha dit...
dissabte, d’agost 05, 2006  

jajaja, tindré paciència, encara ens queda molta amistat per gaudir-ne'n ;)

Jen ha dit...
dissabte, d’agost 05, 2006  

Publica un comentari a l'entrada