Hiddink i Betfair!

29.3.09

Justificació completaFa unes setmanes que vaig decidir entrar al món de les apostes per internet. Arriscat? i què me'n dieu de jugar diners a intentar encertar 7 números d'entre 49? o això de jugar a que toqui el teu número entre 999.999??

Doncs bé, com que mai he cregut en els jocs atzar vaig pensar que potser valia la pena provar aquesta nova formula. Es tracta de gastar-se els 20 o 30 euros, que molts es juguen cada més, en una petita inversió que m'ha de durar molt de temps. No! no penso fer apostes de milers d'euros per un partit!! Simplement buscar partits dels senzills o jugar un euro a fons perdut a l'equip perdedor... qui sap!

Doncs bé, una aposta que vaig trobar engrescadora va ser la que demanava per l'entrenador del Chelsea. Una filtració (anomenada Juanjo) ens va fer decidir per Gus Hiddink i perfecte!! als pocs dies ja era entrenador de l'equip anglès. Com que aquestes coses son molt punyeteres, a la lletra petita descartava entrenadors temporals i molts apostants es van quedar amb un pam de nas. Ara, sembla que Hiddink podria acabar sent l'entrenador definitiu del Chelsea (només falta negociar-ho) i se m'obren els ulls de pensar que potser guanyem l'aposta!

A tot això.. si us engresqueu a apostar, a Betfair et poden regalar fins a 30€ si vens de part d'algú. Si us interesa saber com fer-ho envieu-me un correu!!

Naica!

15.3.09

Fa uns dies, a classe d'anglès construíem frases explicant, per exemple, on aniríem de vacances si poguéssim triar qualsevol lloc del món. La veritat es que es fa complicat triar un sol lloc però si algun dia em voleu donar una bona sorpresa apunteu-vos el nom de les coves de Naica. Senzillament IM-PRE-SIONANT!!!!

Sembla ser que no estan obertes als visitants i, la veritat, no m'estranya gens.

Tot i així, si algú fes una excepció i em deixes passar una estoneta a la cova dels cristalls segurament seria el moment més màgic de la meva vida. Tot i els prop de 50 graus que hi fa dins.. i el 100% d'humitat. Calor a la Costa Brava? Això es que encara no coneixeu les coves Naica!!

Rubianes Sólamente

1.3.09