Instants ("retalls castellers")

19.1.08

Chris Gilmour

15.1.08

Hi ha gent que creen escultures en la pedra, n'hi ha que tracten la fusta per fer mil i una forma, el fang és allò primer que aprenem a treballar de petits o n'hi ha que fan d'allò més "quotidià" un objecte de culte.

Però aquest breu post el volia dedicar a Chris Gilmour, un artista que va triar el cartró per realitzar les seves creacions. Si bé molts tenim la mania de fer servir l'etiqueta de la cervesa per jugar, fer ocellets o granotes, d'altres agafen la caixa i en fan tota una catedral.

Però atenció! no us quedeu fora, entreu i jutgeu per vosaltres mateixos!

L'iPod ja té competència!

10.1.08

Avui, gràcies al Quim, després de molt temps pensant que ja ho havia vist tot, he descobert l'iJam.

Sí senyores i senyors, l'iPod per fi té un competidor digne i a la seva alçada. Al final el panorama es mou una mica i es que molts haurem de fer lloc al nou iJam.

Amb una estètica singular i minimalista l'iJam irromp al mercat en plena campanya de regals però promet quedar-s'hi de manera atemporal.

Amb els segells de tecnologia registrats, five jeis, cut&play i easy touch, l'iJam ve acompanyat pel petit iLom i d'un gran catàleg de perifèrics que faran que en breu l'integrem tots entre els estris tecnològics que més plaer poden proporcionar.

La campanya de promoció no ha passat per alt cap detall i a més d'un gran espai web, han tingut cura d'acompanyar l'iJam amb un espectacular vídeo de presentació.