3D Logic [o com jugar a un rubbik només amb 3 cares]

28.6.06

Feia temps que no us posava un joc, i és reflex inequívoc de la vida que porto.

Però avui he decidit quan faig les vacancetes! i estic content! He mirat a la recàmera i no em quedava cap joc per oferir-vos... així que no m'ha costat trobar-ne algún que us pogués tenir perdent el temps entretinguts una estona.

No és un joc d'acció, no hi surten platgetes ni noies en bikini però com a mínim té moltes coloraines i us farà pensar. Només heu d'unir els quadres de color entre ells com veieu a la imatge. Els primers nivells son realment fàcils, però a partir d'aquí la cosa es complica!

Para no olvidar, Los Rodriguez

25.6.06

Després d'un inténs i calorós cap de setmana, recupero el meu cd de "Los Rodriguez" per afrontar de bon rotllo l'estiu. Dos títols que sempre m'han agradat especialment i que ara venen molt bé per tot plegat. Normalment posaria un video.. però aquest cop prefereixo deixar-vos les lletres!


Hace calor, Los Rodriguez


Hace calor, hace calor,
yo estaba esperando que cantes mi canción,
y que abras esa botella, y brindemos por ella
y hagamos el amor en el balcón.

Mi corazón, mi corazón
es un músculo sano pero necesita acción.
Dame paz y dame guerra, y un dulce colocón
y yo te entregaré lo mejor.

Ah ah ah, ah ah ah
Dulce como el vino, salada como el mar,
princesa y vagabunda, garganta profunda,
sálvame de esta soledad.

Hace calor, hace calor,
ella tiene la receta para estar mucho mejor
sin truco, sin prisa me entrega su sonrisa
como una sacerdotisa del amor.

Luna de miel, luna de papel,
luna llena, piel canela, dame noches de placer.
A veces estoy mal, a veces estoy bien,
te daré mi corazón para que juegues con él.

Ah ah ah, ah ah
Podrían acusarme, ella es menor de edad.
Iremos a un hotel, iremos a cenar,
pero nunca iremos juntos al altar.



Para no olvidar, Los Rodriguez

De un tiempo perdido, a esta parte esta noche ha venido
un recuerdo encontrado para quedarse conmigo.
De un tiempo lejano, a esta parte ha venido esta noche
otro recuerdo prohibido, olvidado en el olvido.

Sentimentalmente para remediarlo,
voy a quedarme contigo para siempre.
Pero puede que te encuentre últimamente,
entre tanto me confundo con la gente.

Sentimentalmente nuestro por ahora
es el nido que el olvido ha destruido;
y si el viento me devuelve a tus orillas,
serenamente, será dormido...
Serenamente, será dormido.

De un tiempo lejano a esta parte ha venido perdido,
sin tocarme la puerta, recuerdo entrometido.
De un tiempo olvidado ha venido un recuerdo mojado de una tarde de lluvia, de tu pelo enredado.

Como siempre que se cambian los papeles voy a quedarme dormido en tu cintura.
Y si me despierta el día presumido,
déjame quedarme un poco en las alturas.

Para qué contar el tiempo que nos queda, para qué contar el tiempo que se ha ido, si vivir es un regalo y un presente mitad despierto, mitad dormido,
mitad abierto, mitad dormido.

Sólo sé que no sé nada de tu vida,
sólo me colgué una vez en el pasado.
Presenté mis credenciales a tu risa,
y me clavaste una lanza en el costado.

Creo que no te dejé jugar con fuego,
sólo nos dijimos cosas al oído.
Y si un día te encontrare una mañana,
será posible, será dormido
será posible, será dormido.

Y si un día te encontrare una mañana,
será posible, será dormido
será posible, será dormido.

Desordenador d'escriptori

22.6.06

Avui feia el meu repàs habitual a Gizmodo quan se m'han iluminat els ulls! Un escriptori més... "físic"!! Això és el que necessito! Sí, jo sóc desordenat de mena. O com diem els homes, sóc molt ordenat dins del meu desordre.

Bé, deixant la broma de banda. Quants cops us heu trobat la taula plena de piles de papers? Quants cops les piles no eren vostres ¬¬? Doncs ara, el poder dels informàtics s'ha posat al servei de la humanitat per ajudar-nos a fer el nostre escriptori tant desordenat o més que la nostra taula. I jo em pregunto, la tecnologia no hauria de servir per fer-nos la vida més senzilla?

Estic fins als diodes de tant futbol!

20.6.06

La febre del mundial no ens deixa viure. Uns més frikis s'encasqueten la samarreta de la seva selecció i surten a emborratxar-se. D'altres es dediquen a emular els seus ídols (no us heu fixat que quan hi ha tour les carreteres s'inunden de bicis els caps de setmana? doncs el mateix!). Però els que menys feina tenen d'altres es dediquen al seu hobby robótic.

Més de 400 equips es trobaven a Bremen per disputar un mundial paral·lel on els jugadors son robots de dues, però també de quatre potes.

Si l'Aibo ja era una joguina de luxe molt molt simpàtica, ara el podras veure corrent darrera de la piloteta per marcar gols. USA i Singapur han deixat als de sempre en tercer lloc aquest cop!

Ulleres-piercing

Ulleres a l'aire?

Torna a fer-hi una ullada i trobaràs alguna cosa a faltar. Sí, aquestes ulleres son com les de Morfeo a Matrix, però amb una petita diferència.

Aquesta gent ha inventat aquestes montures-piercing per poder dur les teves ulleres sempre a sobre. Així que si estaves pensant a comprar-te'n unes de sol com aquestes potser que t'ho replantegis abans de fer alguna tonteria.

I jo em pregunto, els qui duen piercing al tabic nasal, quant trigaran a dur-hi el paquet de cleenex penjant?

Beguda antialcohol [False or true??]

La meva major preocupació els caps de setmana que surto és si he d'agafar o no el cotxe. I es que, per més que controlis, la tassa d'alcoholemia està per terra. Si beus una mitjana ja pots donar positiu i les coses no estan per anar perdent punts.

Però sort que els francesos a vegades ens donen alguna alegria. Fa un temps que es pot trobar als supers francesos un producte que no amaga l'alcohol sino que ajuda al teu cos a destruir-lo. Així, després de la típica nit de festa, una mica de poció miraculosa i cap a casa!

El que no queda clar és si després de prendre aquest "potingue", comença a actuar la resaca o no, doncs no sé si serà millor el remei o la malaltia :O.

Com ens els gastem...

15.6.06

L'ultima decisió de màrketing és que a partir d'ara e-Goshi.com ens gastarem uns calerons per fer publicitat del web.

No, no m'ha tocat la loteria, però hi ha coses que s'han de fer un cop a la vida. Què millor que ser present a la samarreta del golejador de torn quan marca un gol per aconseguir una pujada de visites considerable?

Doncs això és el que hem aconseguit amb un jugador anglés que ens farà el favor a partir d'ara a la segona divisió del Regne Unit.

Cabina portàtil

9.6.06

Segur que ja esteu farts d'anar parlant pel carrer, aguantant els sorolls dels cotxes, de les obres, del gos bordant, del típic nen plorant com si s'acabés el món...

O potser et sobta creuar-te amb algú pel carrer que està explicant la seva vida pel móbil. Clar, el moment pot ser complicant si estàn el el punt aquell de: "sí carinyo, ara compro la nata i aquesta nit.."

Si ets un amant de la intimitat, no pots perdre't aquest nou "invent". Només cal que agafis una bossa d'aquelles de guardar les mantes d'hivern, enganxar-li un logo rotllo cabina telefónica i ala! a córrer!


Pare de familia

8.6.06

Pasejava jo pel blog de la meva amiga quan de sobte! Un somriure es va dibuixar a la meva cara! Aquesta noia distingir una serie bona fins i tot amb els ulls tancats! Mmmmm hauré de mirar algun dia "Pare de familia", promet!

Estimat Diari:
Sembla ser que els meus supervisors domèstics planegen quelcom contra meu. Els seus plans tenen a veure amb l'aniversari de la meva escapada del si matern. Encara m'atormenten els records de com vaig arribar a estar engarjolat a aquella àtica amniòtica.

- Sintonia similar a la de Star Wars quan hi ha batalletes de naus espacials-
Segons recordo era el campi qui pugui per a tots.
- Stewie va en un esperma, al seu interior com qui pilota una nau-
Jo vaig ser l'únic que va aconseguir arribar a l'objectiu gràcies a l'intrepidessa que havia desenvolupat en el campament testicular. Però era una trampa!! I em van engarjolar en aquell ergàstul uterí durant nou llargs mesos. Dia 171 m'ha sortit un altre dit, amb el d'ahir ja en porto onze. A mesura que pasaven els mesos de soletat vaig començar a perdre la rao, la meva cel·la es feia cada cop més petita i jo sabia que no trigaria a morir. A les hores, un miracle! vaig veure la llum al final del túnel, em vaig precipitar cap a la llibertat però vaig ser emboscat per un estrany home de blanc...

Mr. Soccer!

7.6.06

Últimament està molt de moda això dels robotets. Que si robots que baixen escales, que si pinzells robot, que si elefants robot, que concursos de la tele o els robots patinadors...

Però si vols ser una piloteta que juga a futbol, no et perdis aquesta nova joguina! Per 75 euros et podras comparar amb aquells petits homenets que tant admirem. Emular les jugades de Maradona (ara que tornen els mundials). O fins i tot podràs fitxar nous jugadors per fer-ho més divertit.

Bé, sigui com sigui, JO EN VULL UN!!!

La serp se'n va de marxa

El retorn d'un joc d'aquells que fan época! Va ser un dels primers jocs d'habilitat i també va ser dels primer jocs en apareixer en un mòbil.

Recordo que, gràcies a la internacional Nokia, amb els canvis de mòbils, anaves trobant noves versions del mític joc de la serp. Més cap aquí ja podies jugar entre dos telèfons. Però amb l'arribada del color, dels jocs java i altres cosetes, aquest clàsic als telèfons nordeuropeus ha desaparegut.

Així que si éts un nostàlgic, no et perdis aquesta versió renobada. El tema és el mateix, però els gràfics son més simpàtics i trobem, de tant en tant, petites sorpreses. Heu probat de jugar a cegues enmig d'una tormenta??

6/6/06

6.6.06

Tot i que no seré gens original, avui publico devant de la possibilitat que demà no ho pugui fer. El món s'acaba! Ho diuen les profecies. El 666, el número de la bestia (i segur que el més buscat aquests dies al Google). Avui, 6 del 6 del 2006, l'anticrist acabarà amb tots nosaltres al dia del judici final (suposo que estic barrejant moltes coses, però posats a dir barbaritats).

El que ningú va tenir en compte alhora de baticinar fins de móns i coses d'aquestes és que tots sóm humans. Així que els funcionaris han tingut la genial idea de començar una baga indefinida que farà suspendre gran quantitat de judicis (inclossos els de fins de móns i altres desgràcies).

Així que, si esteu avorrits i voleu veure un remake d'aquells que saben aprofitar el moment us podeu acostar a qualsevol cinema perquè avui estrenen "La profecia". I demà serà un altre dia coi!

Jo, de moment, me'n vaig a fer allò que faig tots els dimarts a la nit (fins i tot els dimarts de fi del món).

Acrobàcies indoor

5.6.06

Sobre acrobàcies en avió s'han vist moltes coses. Els shows de Red Bull son increibles, oi?. Però als que disfrutem mirant Top Gun, tot i que sigui de dubtosa qualitat i ja passada de moda, segur que ens caurà la baba amb aquest video. Si fer acrobacies ja costa, imagineu-vos fer-ho dins d'un pavelló. Via: TechEBlog


Un airbag de collons!


Sembla un fake però és veritat.

Yamaha ha presentat un nou model de scooter d'alta cilindrada en Yokohama. La característica més evident és la que veieu a la foto. O us pensaveu que trigaria molt a arribar l'airbag a les motos?

Clar que jo m'imaginava una cosa diferent... Però ben pensat, què és el més important a guardar en cas d'accident? per la cara ja tenim el casc, però i els.... ??

Series de televisió.

2.6.06

Rebo la primera meme de part de la -naan- de Sospitosos habituals. Es tracta d'explicar quines series veus. La veritat és que la meva vida televisiva no és gens apassionant, però em fa gràcia que em facin arribar la meme, així que ho intentarem.

Començaré per dir que el meu temps lliure és molt minso, però hi ha series que miro o intento mirar (que no seguir).

CSI's: Tant Las Vegas com Miami (no tant). Molt interesant trobar una serie de crims varis on no aconsegueixis saber qui és l'assassí fins l'últim minut. Sempre he estat molt observador i per això se'm fan avorrides les pelis que als deu minuts ja saps com acabarà. No deixa de ser una "americanada" amb moltes coses que no s'aguanten per enlloc (el dientífic de torn fa l'investigació de camp, la de laboratori, la detenció i l'interrogatori), però el format és atractiu.

Càmera café: Realment semblava que seria el típic programa cutre de gags fàcils, però han aconseguit enganxar-me sempre que puc. El fil de la historia és molt elàstic i això els dona molt de joc.
Genial el personatge de la Cañizares (premiat recentment), però igual d'impresionant la feina de tots els altres companys, que fan una serie força equilibrada.

Perdidos (Lost): Tot i que no la vaig poder seguir, els capítols que vaig veure em van atraure moltíssim. Una serie on tots els personatges son homes i dones 10, en una illa deserta, no podrien donar gaire de sí. Però finalment la serie convenç molt (ja venia amb el gran éxit aconseguit a la resta del món). A més avui llegeixo que TVE (que hi farem) emetrà la segona temporada de la serie, malgrat no hi ha data prevista.

A part d'aquestes també sóc un adicte als capítols que puc caçar de series com els Simpson (humor àcid americà), els South Park (humor negre americà)... També havia seguit els Friends (ara només de tant en tant). O programes (que no series) com CQC que son simplement genials.

I ara em toca passar el meme (tot i que sé que no el seguiran). Un és per De película, de fet "De película" és ja aquest meme en si mateix (feu-hi una ullada, val la pena). I l'altre serà per Sense Límits, a veure si així actualitza una mica el blog...

P.D. Si cliqueu sobre les imatges tindreu una mica d'informació (videos en el cas de càmera café) sobre les series. I segur que me'n he deixat algunes.. però amb això per avui ja n'hi ha prou!